2019-12-18

Hyvää joulua ja uutta vuotta ilmastonmuutoksen torjunnan merkeissä!

Standby kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan hyvästä yhteistyöstä vuoden aikana sekä toivottaa kaikille hyvää joulua ja menestyksekästä seuraavaa vuotta.
Tulevana vuonna Standby tulee kiinnittämään toiminnassaan erityisesti huomiota ilmastonmuutoksen torjumiseen. Tänä vuonna Standby sertifioitiin ISO14001:2015 ympäristöstandardin mukaisesti. Vuonna 2020 jatkamme ympäristöystävällisyyden edistämistä organisaatiossamme. Ensimmäisinä askelina saapuvien materiaalien lentorahditusta ja muovin määrää pakkauksissa pyritään vähentämään sekä palauttamaan käytöstä poistettuja tuotteittamme kierrätykseen.

Ilmastoteemaa mukaillen olemme tänä vuonna valinneet joulun lahjoituskohteeksemme ympäristöjärjestö WWF:n rahaston, jotta järjestö voi jatkaa työtään luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi, kestämättömän kulutuksen vähentämiseksi sekä uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön edistämiseksi.
Standbyn toimipisteet ovat suljettuna jouluviikolla 23-27.12. Erittäin kiireellisissä varaosatarpeissa palvelee päivystypuhelin Ruotsissa numerossa +358 520 50 94 89