2020-12-01

Uutuustuote: T4 kosketusnäyttö

T4 kosketusnäyttö – optimoitu kosketuspaneelin ja painikkeiden yhdistelmä.

Standby esittelee erikoisajoneuvoihin tarkoitetun uutuus käyttöpaneelin T4. Uutuuspaneelin kehitystyössä on erityisesti huomioitu vaativat käyttöolosuhteet, turvallisuus ja käytettävyys.

Neljän tuuman käyttöpaneelissa on selkeät symbolit ja se soveltuu käytettäväksi monen tyyppisissä ajoneuvoissa. Symbolit ovat vaihdettavissa käyttötarkoituksen mukaan, kun käyttöpaneeli integroidaan osaksi Standbyn asiakaskohtaisesti räätälöityä väyläohjausjärjestelmää. Uutuus kosketusnäytön näyttö on muotoiltu ja optimoitu siten, että painiketuntuma mahdollistaa toimintojen käyttämisen ilman katsekontaktia näyttöön, jolloin kuljettaja voi pitää katseensa turvallisesti tiessä.

Lue lisää: www.standby.eu/fi/tuotteet/t4-kosketusnaytto/