Tietosuojakäytäntö

Tarjotaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, joudumme käsittelemään myös henkilökohtaisia tietoja. Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja vain silloin kun meillä on laillinen oikeus siihen. Emme säilytä henkilökohtaisia tietoja kauemmin kuin on tarpeellista. Pyrimme takaamaan sekä teknisesti että organisaatiota ohjeistamalla henkilökohtaisten tietojen asianmukaisen käsittelyn.

 

Henkilökohtaisten tietojen käsittely

Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja toimittaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sopimusten mukaisesti.

Käsittelemämme henkilökohtaiset tiedot ovat yhteystietoja sekä muuta työhön liittyvää tietoa kuten ammattinimike tai osasto, jossa henkilö työskentelee kuten myös tieto, jonka henkilö on antanut vapaaehtoisesti tai julkisesti käyttöön.

Yhteyshenkilö ei ole henkilökohtaisesti sopijaosapuoli vaan edustaa yritystä, jolloin käsittelemme henkilökohtaisia tietoja laillisten oikeuksien mukaisesti toimittaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sopimusten mukaisesti.

Saatamme kerätä henkilökohtaista tietoa kotisivujen vierailijoista, suoramarkkinoinnin vastaanottajiksi rekisteröityneistä, yhteyttä ottaneista tai tuotteiden ja palveluiden käyttäjistä. Saatamme myös saada tietoja työnantaja yrityksiltä tai muista lähteistä, kuten konsernista, kumppaneilta tai julkisista rekistereistä.

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin asiakassuhde työnantaja yrityksen kanssa jatkuu ja enintään yhden vuoden ajan asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Emme säilytä henkilökohtaisia tietoja kauemmin kuin on tarpeellista toimittaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sopimusten ja lakien mukaisesti.

Jaamme mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa esimerkiksi konsernin sisällä tai yhteistyökumppanin kanssa. Varmistamme aina, että jaetut tiedot käsitellään turvallisesti.

Saatamme myös jakaa tietoja EEA-alueen ulkopuolelle. Jos näin tapahtuu, varmistamme että EU on tunnustanut maan riittävää tietosuojaa toteuttavaksi asianmukaisilla suojatoimenpiteillä tai että on olemassa sovellettavia poikkeuksia erityistilanteiden varalle. Jos tarvitset lisäinformaatiota suojaustoimenpiteistä, ota yhteyttä.

 

Tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointi

Saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietoja, kun suoramarkkinoimme tuotteitamme ja palveluitamme.

Käsittelemämme henkilökohtaiset tiedot ovat yhteystietoja sekä muuta työhön liittyvää tietoa kuten ammattinimike tai osasto, jossa henkilö työskentelee. Saatamme myös lähettää tietoa perustuen henkilön omaan aktiivisuuteen.

Käsittelemme tietoja markkinoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sopimusten ja lakien mukaisesti.

Saatamme kerätä henkilökohtaista tietoa kotisivujen vierailijoista, suoramarkkinoinnin vastaanottajiksi rekisteröityneistä, yhteyttä ottaneista tai tuotteiden ja palveluiden käyttäjistä. Saatamme myös saada tietoja työnantaja yrityksiltä tai muista lähteistä, kuten konsernista, kumppaneilta tai julkisista rekistereistä.

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin asiakassuhde työnantaja yrityksen kanssa jatkuu ja enintään yhden vuoden ajan asiakassuhteen päättymisen jälkeen.

Jaamme mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa esimerkiksi konsernin sisällä tai yhteistyökumppanin kanssa. Varmistamme aina, että jaetut tiedot käsitellään turvallisesti.

Saatamme myös jakaa tietoja EEA-alueen ulkopuolelle. Jos näin tapahtuu, varmistamme että EU on tunnustanut maan riittävää tietosuojaa toteuttavaksi asianmukaisilla suojatoimenpiteillä tai että on olemassa sovellettavia poikkeuksia erityistilanteiden varalle. Jos tarvitset lisäinformaatiota suojaustoimenpiteistä, ota yhteyttä.

Henkilökohtaiset tiedot kirjanpitoa varten

Saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietoja yrityksen kirjanpitoa varten.

Käsittelemämme henkilökohtaiset tiedot ovat yhteystietoja sekä muuta työhön liittyvää tietoa kuten ammattinimike tai osasto, jossa henkilö työskentelee.

Käsittely on välttämätöntä sen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, jota meihin sovelletaan.

Saatamme kerätä henkilökohtaista tietoa kotisivujen vierailijoista, suoramarkkinoinnin vastaanottajiksi rekisteröityneistä, yhteyttä ottaneista tai tuotteiden ja palveluiden käyttäjistä. Saatamme myös saada tietoja työnantaja yrityksiltä tai muista lähteistä, kuten konsernista, kumppaneilta tai julkisista rekistereistä.

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin asiakassuhde työnantaja yrityksen kanssa jatkuu ja enintään yhden vuoden ajan asiakassuhteen päättymisen jälkeen.

Jaamme mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa esimerkiksi konsernin sisällä tai yhteistyökumppanin kanssa. Varmistamme aina, että jaetut tiedot käsitellään turvallisesti.

Saatamme myös jakaa tietoja EEA-alueen ulkopuolelle. Jos näin tapahtuu, varmistamme että EU on tunnustanut maan riittävää tietosuojaa toteuttavaksi asianmukaisilla suojatoimenpiteillä tai että on olemassa sovellettavia poikkeuksia erityistilanteiden varalle. Jos tarvitset lisäinformaatiota suojaustoimenpiteistä, ota yhteyttä.

 

Kun henkilö hakee työpaikkaa yrityksestämme

Saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietoja kun henkilö hakee työpaikkaa yrityksestämme

Käsittelemämme henkilökohtaiset tiedot voivat olla yhteystietoja, ansioluettelotietoja, työhakemuksia tai muita tietoja, jotka ovat vapaaehtoisesti luovutettu tai julkisesti saatavilla.

Tietojen käsittely on tarpeellista mahdollisen työsopimuksen solmimiseksi tai osana prosessia, jossa henkilö on halukas solmimaan työsopimuksen yrityksemme kanssa.

Saatamme kerätä henkilökohtaista tietoa kotisivujen vierailijoista, suoramarkkinoinnin vastaanottajiksi rekisteröityneistä, yhteyttä ottaneista tai tuotteiden ja palveluiden käyttäjistä. Saatamme myös saada tietoja työnantaja yrityksiltä tai muista lähteistä, kuten konsernista, kumppaneilta tai julkisista rekistereistä.

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin asiakassuhde työnantaja yrityksen kanssa jatkuu ja enintään yhden vuoden ajan asiakassuhteen päättymisen jälkeen.

Jaamme mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa esimerkiksi konsernin sisällä tai yhteistyökumppanin kanssa. Varmistamme aina, että jaetut tiedot käsitellään turvallisesti.

Saatamme myös jakaa tietoja EEA-alueen ulkopuolelle. Jos näin tapahtuu, varmistamme että EU on tunnustanut maan riittävää tietosuojaa toteuttavaksi asianmukaisilla suojatoimenpiteillä tai että on olemassa sovellettavia poikkeuksia erityistilanteiden varalle. Jos tarvitset lisäinformaatiota suojaustoimenpiteistä, ota yhteyttä.

 

Cookiet

Verkkosivustomme sisältää cookieita mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Tietoja käsitellään mahdollisimman anonyymisti.

Henkilökohtaiset tiedot, joita saatamme käsitellä voivat olla esimerkiksi henkilön käyttämä IP-osoite tai muu käyttäjätieto. Saatamme myös käsitellä aktiivisuustietoja markkinoinnin kohdentamiseksi.

Kun vierailet verkkosivustollamme, annat suostumuksen cookieiden käyttöön.

Suostumus on voimassa kunnes henkilö peruu sen. Suostumuksen voi perua koska tahansa. Perumisen voi tehdä selaimen asetuksista. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen mukaiseen tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos suostumusta ei ole, verkkosivujen jotkut toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.

 Sosiaalinen Media

Kun henkilö julkaisee tietoja sosiaalisen median kanavissamme, vastaamme julkaistusta sisällöstä. Emme julkaise loukkaavaa sisältöä ja tarkkailemme jatkuvasti julkaisuja loukkaavan sisällön varalta, jolloin pystymme poistamaan sen välittömästi.

Henkilökohtaisia tietoja julkaisemme vain henkilön suostumuksen perusteella.

Jos tietoon tulee loukkaavaa materiaalia, pyydämme ottamaan yhteyttä välittömästi.

Turvallisuus

Pyrimme käyttämään parhaimpia teknisiä organisatorisia keinoja henkilön oikeuksien ja vapauksien suojaamiseksi.

Ylläpidämme jatkuvasti IT-turvallisuutta, jotta henkilön tiedot eivät katoa, tuhoudu ja jotta niitä ei manipuloida eivätkä ne joudu luvattomien osapuolten käsiin. Jos varotoimenpiteistä huolimatta henkilökohtaisten tietojen käsittelyssä sattuu vahinko, meillä on suunnitelma ja rutiini asian käsittelemiseksi.

Raportoimme aina vahingoista ja väärinkäytöksistä valvontaviranomaisille säännösten mukaisesti.

Jos epäillään henkilökohtaistentietojen väärinkäyttöä, pyydämme ottamaan yhteyttä välittömästi.

Linkit

Jossain tapauksissa referoimme muita verkkosivustoja. Nämä säännöt eivät ole voimassa ulkopuolisilla sivustoilla.

Muutokset

Varaamme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöjämme koska tahansa. Viimeisin versio on saatavilla verkkosivustollamme. Muutosten vaikutuksista informoidaan tarvittavia tahoja.

Oikeudet

Henkilöllä on oikeus saada käyttöönsä, oikaista, poistaa, rajoittaa, siirtää tietoja tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä.

Pääsy tietoihin
Henkilöllä on oikeus nähdä henkilökohtaiset tietonsa, jota yrityksemme käsittelee.

Tietojen oikaisu
Henkilöllä on oikeus oikaista väärä henkilökohtainen tieto.

Tietojen poisto
Henkilöllä on oikeus poistattaa henkilökohtaiset tietonsa, jos meillä ei ole laillista oikeutta niiden hallussa pitoon.

Tietojen käytön rajoitus
Henkilöllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, kun oikaisemme henkilön henkilötietoja, jos henkilö vastustaa henkilötietojen poistamista tai käsittelyä.

Tietojen siirrettävyys
Henkilöllä on oikeus saada jäsennelty, yleisesti käytetty ja koneellisesti luettava versio kerätyistä henkilötiedoista ja siirtää tietoja toiselle osapuolelle.

Vastustaminen
Henkilöllä on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä. Jos emme pysty näyttämään laillisia syitä henkilötietojen käsittelyyn, lopetamme käsittelyn.

Suostumus

Jos henkilö on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn, suostumus on voimassa, kunnes henkilö peruuttaa sen. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Suostumus peruutetaan ottamalla meihin yhteyttä.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen mukaiseen tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, ota yhteyttä.

Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos  käsittelemme henkilön mielestä henkilötietoja tavalla, joka on ristiriidassa sovellettavan henkilötietolainsäädännön kanssa.

Hallitsemme henkilötietojen käsittelyä ja varmistamme, että oikeutesi toteutuvat:

Standby AB, org.nr. 556088-7027

Nohabgatan 12 C

SE 461 53 Trollhättan

Ruotsi

Puhelin: +46 520 49 44 40

Sähköposti: info@standby.eu

 

Viimeeksi päivitetty: 2018-11-14