2018-04-13

Carat för ambulans

Carat Styrsystem för ambulanser ger dig framtidens arbetsmiljö redan idag.

Nu går vi in i nästa fas med vårt Carat för ambulanser. Med nya funktioner som uppkopplad fordonsdator och ärendehantering öppnas flera nya möjligheter upp. Med en ny tjänst, ger vi er bland annat bättre överblick av era fordon genom att utläsa data om körbeteende och fordonstatus.

Dessutom arbetar vi kontinuerligt med vårt gränssnitt av befintliga funktioner som rakel, kartor, navigation och blåljus. Vi vill att föraren har fokus på vägen, men när det behövs skall det vara enkelt att nå ambulansens viktiga funktioner via en och samma skärm.

• Ergonomisk och säker arbetsmiljö
• Användarvänligt gränssnitt
• Samma system oavsett fordon
• Sparar plats i förarmiljön

Är du intresserad av att veta mer, kontakta någon av våra säljare så hjälper vi mer än gärna till.

Läs mer om Carat här.