2018-05-16

Vi söker en Account manager

Standby AB växer och behöver förstärka teamet i Trollhättan med en Account manager.

Vi söker dig som vill arbeta med att vårda och utveckla befintliga kunder samt söka nya i och utanför Sverige. Du skall ha en tydlig social begåvning och aktivt delta i att förse och hjälpa kunden att hitta rätt helhetslösningar som passar för kundens ändamål. Det är mycket viktigt att du är affärs- och målorienterad med höga ambitioner att åstadkomma resultat. Du kommer att jobba med allt från små kunder i Norden till stora OEM kunder utomlands och det är därför viktigt att du är naturligt flexibel och smidig i ditt sätt att möta kunder.

Standby är ett teknikorienterat företag och Ditt tekniska och kommersiella kunnande kommer därför att hjälpa dig i ditt dagliga arbete. Stor vikt läggs på personligt passande. Tjänsten är 100 % med placering i Trollhättan.

Du rapporterar direkt till Sälj- och Marknadschefen.

Läs mer och ansök här.