2018-08-31

Vi söker en Produktionschef

Standby söker en nyfiken produktionschef som brinner för ordning och reda och att utveckla människor.

Som produktionschef på Standby bygger och leder du ditt produktionsteam i vardagen. Du följer upp, stämmer av och informerar berörda om status och vidtar eventuella åtgärder vid avvikelser från planen. Du är en nyckelperson för företagets leveransförmåga via samarbete med marknads-, teknik- och inköpsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter är lika mycket administrativa som praktiska i form av att lösa problem på en övergripande nivå. Du ansvarar för att produktionen genomförs med lönsamhet, i tid och utan fel vid överlämnande.

Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och i skrift. Du trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer och motiverar andra till utveckling.

Du ingår i ledningsgruppen på Standby.

Läs mer och ansök här.