2019-08-15

Standby sponsrar Klassjoggen i Trollhättan

Standby sponsrar ett startled i Klassjoggen i Trollhättan som går av stapeln den 21 augusti 2019. Klassjoggen riktar sig till alla elever i årskurs F-9 och är ett event i Alliansloppet Action Week som pågår mellan 15-24 augusti.

Eleverna börjar skolan på måndag 19 augusti och på onsdagen springer eller går alla elever en speciell sträcka som är anpassad efter ålder. Årskurs F-3 springer på respektive skola och alla stadens elever i årskurs 4-9 samlas nere i centrum och springer samma runda. Det är ett mycket uppskattat event av alla elever, skolor och lärare!

Vi är stolta samarbetspartner till ett startled i Klassjoggen då detta främjar barnen och deras familjers motion, rörelse och hälsa.

Läs mer om Alliansloppet Action Week på alliansloppet.se och Klassjoggen på klassjoggen.se

 

(Foto: alliansloppet.se)