2020-04-30

Binar och Standby blir huvudsponsorer till Trollhättan City Trail

Trollhättan City Trail har varit en del av Alliansloppet Action Week och Nations Challenge de tre senaste åren. Vi är väldigt glada att få fortsätta ett långt och lyckat partnerskap med Binar och Standby som i år även blir sponsorer till Trollhättan City Trail.” – Magnus Larsson, Alliansloppet Action Week

”Binar grundades i Trollhättan och även om vi expanderat ut i världen finns flera av våra verksamheter och även vårt huvudkontor kvar här. Att Alliansloppet utvecklats till vad det är idag är en fantastisk bedrift. Vi på Binar och Standby är mycket stolta över att få sponsra detta unika event.”  – Leif Gustavsson, CEO Argynnis Group

”Trollhättan City Trail arrangeras i år för femte gången och tredje året i samarbete med Alliansloppet Action Week. Efter ett samarbete som har lyft vårt evenemang till en ny nivå både för motionär och elit ser vi nu fram emot en spännande framtid i partner- och sponsorskap med Binar och Standby.”  – Axel Samuelsson, LK TV88

Läs mer om Alliansloppet och Trollhättan City Trail här.