2020-12-15

God jul och gott nytt år

Vi lägger snart ett mycket underligt och utmanande år 2020 bakom oss där frasen ”i dessa tider” fått en ny innebörd. Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett bra samarbete under året! Nu ser vi fram emot en annorlunda men avkopplande jul- och nyårshelg och vill önska er detsamma.

Standby har under året som gått lanserat ovanligt många nya egenutvecklade produkter som ska göra livet säkrare och bättre ute på vägarna. Vi ser tillsammans med er fram emot ett nytt och spännande 2021.

Årets julgåvor har vi valt att skänka till Radiohjälpens Corona-insamling.

I mellandagarna 28-30 december har vi stängt. Under dessa dagar har vi en jourtelefon öppen för ärenden rörande stillastående utryckningsfordon. Var vänlig ring 0520-50 94 88. Vi finns på plats igen 4 januari 2021. Ta hand om er!